Double Tap To Zoom
LIP MATTE CEMPAKA
MYR 29.90 MYR 39.90
Quantity
Estimated Delivery Time
4-5 working days

WM 29.90
EM 34.90

Our liquid lipstick is a high-fashion matte finish which covers the lips in a rich colour. Glides on smoothly and is not sticky and non-transferable. We also added Vitamin E & Shea Butter so it also moisturizes the lips :)

It is 100% cruelty-free, vegan and wudu'-friendly.

Color may vary, the results of our colors may vary due to a number of factors including but not limited to; monitor resolution settings, lighting & skin tone, etc.  

Tips: Avoid oily/greasy foods. Use wet tissues to remove lip matte during wudu' & praying.

Formulasi 2 bahan untuk mengatasi masalah bibir lebam dan kering dalam lip matte Seriemas.

 

"Dulu geram tengok orang pakai warna cantik cantik kat bibir.. Bila kita sendiri pakai jadi gatal,kering dan mengelupas.. Sekarang guna Seriemas je serasi" - Puan Liza, KL

.

Di formulasi dari 2 bahan utama khas untuk bibir hitam dan kering:

1) Shea butter untuk melembapkan bibir

2) Vitamin E untuk merawat bibir gelap dan hitam

 

Ramai yang bersetuju Lip matte Seriemas ni:

1) Tahan lama

2) Warna yang "mahal"

3) Ringan dan tak melekit

4) Sangat sesuai untuk bibir sensitif

5) Mesra wudhu - senang dibersihkan

6) Tak berbau

 

❤ Harga memang ramai tak percaya. Ingatkan bajet mahal sampai beratus-ratus. Tapi sebenarnya cuma RM29.90 sahaja. 

 

❤ Ini bukan repacking/rebranding/tiruan jual kat pasar malam ya. Kat kotak ada details pengeluaran dan expired date.

 

❤ Notifikasi KKM akan di post pada fanpage kami www.facebook.com/seriemas2u

 

❤ Dijamin tanpa  bahan kimia yang berbahaya seperti plumbum.

 

Belum cuba belum tahu.. Sekali dah cuba.. Confirm akan ambik semua warna.

Best viewed in Chrome Browser. Login to AVANA Dashboard.
Copyright Reserved 2019
Powered with
by AVANA
Click Below To Share